ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)
ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)

جودی و آرارات

محمد اوجال

جمعه 18 شهریور 1390 ساعت 8:26 PM
با سلام

استاد، سوالی داشتم: همانطور که می دانید در تورات (سفر پیدایش، فصل 8، آیه 4) آمده است که کشتی نوح «در روز هفدهم ماه هفتم بر کوههای "آرارات" نشست». از طرف دیگر خداوند در قرآن می فرماید که کشتی بر "جودی" (که محل جغرافیای آن مشخص نیست) نشست. حال، این که ادعا می شود بقایای چیزی شبیه به کشتی در ارتفاعات آرارات پیدا شده است، کمی عجیب و شاید شک برانگیز نیست؟... مثلا این سوال پیش می آید که با توجه به اینکه محل جغرافیایی "جودی" در قرآن مشخص نشده و از طرف دیگر تورات های کنونی هم نوساخته است، پس سازندگان این توراتهای جدید از چه طریق، پیش از کشف شدن آن بقایا در سال 1949، از محل آن مطلع بوده اند و آن را در تورات ذکر کرده اند؟!

پاسخ:
آقای اوجال. برداشتن مطلب از قرآن و نصب دوباره آن در تورات های جدید، پس از اعمال تغییرات جزیی اطلاعات، نظایر دیگری مثلا در موضوع ابراهیم و احیاء مجدد پرندگان دارد. این قضیه درست مثل این است که باستان پرستان می گویند اگر کتیبه بیستون جعلی است چرا لغات آفارسی امروز را دارد؟!؟
نظرات 1 + ارسال نظر
Alper Tabrizli دوشنبه 11 مهر 1390 ساعت 11:15 ق.ظ http://www.facebook.com/groups/bonyanandish

برادر اوجال به مساله مهمی اشاره کردید
مطمئنا این یک تصادف نیست
دو حالت ممکن است, یک اینکه مدت ها قبل یهودیان محل این کشتی را کشف کرده بودند! دوم اینکه تورات جدید در تاریخ بعد از 1949 نوشته شده!
که رسیدن به هر یک از دو حالت نتایج مهمی را به دنبال دارد

اولا که من این کامنت را از وبلاگ برداشته ام! پس چرا اینجا جوابی به آن کامنت می دهید ؟!!
ثانیا این امکان هم وجود دارد که اصلا آنها همین طوری یک کوهی را ذکر کرده اند و بعد با خود اندیشیده اند که کشتی در هر کوهی پیدا شد، به کمک عوامل و نیروهایمان، آن کوه را تغییر نام می دهیم به آرارات!
یا اصلا کلی سند می سازیم که نام اصلی این کوه آرارات بود و بعد فلانی نام آن را عوض کرده!
اما نکته ای که هست، اینکه کوه محل فرود، در قرآن جودی نام دارد ؛ حال جودی، نام دوران فرود کشتی است یا نام دوران نزول قرآن ؟!! اگر فلان، آنگاه این و اگر بهمان، آنگاه آن!

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد